Gotovo dve sedmice nakon eksplozije u Leštanima koja je odnela tri života uviđaj nije gotov

Uviđaj u fabrici “EDePro” u Leštanima, u kojoj je 23. novembra došlo do nezgode u kojoj su tri osobe izgubile život i dalje nije u potpunosti završen.
Gotovo dve sedmice nakon eksplozije u Leštanima koja je odnela tri života uviđaj nije gotov
Foto: Pixabay (ilustracija)

Kako navode iz Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu, predmet se trenutno nalazi u predistražnoj fazi postupka, a po okončanju uviđaja tužilaštvo će doneti odluku o daljem postupanju, piše Danas.

Uzrok eksplozije i dalje je nepoznat, a zna se da je do detonacija došlo u magacinu kompanije koja se bavi proizvodnjom protivgradnih raketa. 
Kako je preneo RTS, u trenutku eksplozije u magacinu površine 260 kvadrata u kojem je bilo 500 raketa sa 30 kilograma eksploziva, nalazilo se oko 40 radnika.
 
Eksplozija je, prema rečima zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića koji je izašao na lice mesta, oštetila oko 70 okolnih kuća. Lokalna samouprava je formirala komisiju koja ima za cilj da utvrdi tačne razmere štete.
 
Osim tri osobe koje su izgubile život, još petnaest osoba je bilo povređeno u eksploziji.
  • Milan NS

    05.12.2021 20:05
    Rešili su
    "helikopter" i sve ostale afere od ranije, zar ne?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija