Poslanik SNS smatra proteste opravdanima: Većina poslanika misli što i ja, niko ne sme javno da kaže

Poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Jugović podelio je na Fejsbuku objavu Novaka Đokovića o Zakonu o eksproprijaciji i napisao "bravo".

U izjavi za Nova.rs, Jugović kaže da ga jako iritira što većina poslanika misli isto što i on, ali da niko ne sme to javno da kaže.

Jugović poslednjih nedelja iznenađuje srpsku javnost izjavama koje su u suprotnosti sa stavovima većine funkcionera SNS. 

Prvo se javno protivio Zakonu o vodama, potom je podržao dvojicu inspektora iz slučaja "Jovanjica", koji se nedeljama nalaze na meti tabloida, da bi posle toga izjavio i da je Rio Tinto loš i pozvao odbornike iz Loznice, "koji su postupali neodgovorno", da podnesu ostavke.
 
"Jako me iritira što većina poslanika misli isto što i ja, a niko to ne sme javno da kaže. Ne postoji normalan čovek koji se zalaže za ugrožavanje životne sredine. Ćutanje u poslaničkoj grupi nanosi štetu i narodu i predsedniku Aleksandru Vučiću", kaže Bratislav Jugović.
 
On dodaje da su protesti opravdani, ali smatra i da ih Đilas i njegova "klika" zloupotrebljavaju.
 
"Moja jedina zamerka protestima je blokada međunarodne saobraćajnice. Iako nisam glasao za Zakon o eksproprijaciji, ubeđen sam da ovaj zakon nema veze s Rio Tintom. Vlada Republike Srbije mora u roku od odmah da raskine sve sporazume sa kompanijom Rio Tinto", poručuje poslanik SNS.
 
Jugović i pored toga, iz stranke ne namerava da izađe sve dok je na njenom čelu Aleksandar Vučić.
 
"Srpsku naprednu stranku neću napustiti sve dok je Aleksandar Vučić na čelu stranke. Držaću se ovog stava, verujem da je Vučiću interes naroda iznad interesa pojedinaca u SNS i partikularnih interesa koalicionih partnera", zaključio je Jugović.
  • Nikola

    06.12.2021 07:40
    Mislite da on sme nešto da uradi na svoju ruku? Vučić polako kreće da se ograđuje od najveće njegove bagre i plan mu je da ih pusti niz vodu a da sebe opere, ne bi me čudilo ni da osnuje novu stranku
  • B

    06.12.2021 07:22
    B
    Ja ovoj sns sekti nista neverujem! Oterajmo ih sto pre!!!
  • Milan

    06.12.2021 02:30
    Oprezno
    Čačanin koga se Čačak odriče! SNSovac koji je pre toga bio kod Vulina!
    Branio Sentinog sina koji je radio sa Hrkalovićkom...Ja bih ga zamolio da ne seda za moj sto!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija