Vulin odbacio navode da se tokom blokade "švercovao" preko Gazele kolima Hitne pomoći

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odbacio je navode da je bio u kolima Hitne pomoći tokom blokade autoputa u subotu kod Sava centra.
Vulin odbacio navode da se tokom blokade "švercovao" preko Gazele kolima Hitne pomoći
Foto: 021.rs
Vulin je na TV Pinku pozvao advokata Božu Prelevića da ga tuži kako bi mu "dokazao na sudu da laže da je bio u tim kolima".
On je poručio građanima da protestuju "koliko hoće" ali da gledaju da tim protestom ne krše zakon i da ne ugrožavaju živote svojih sugrađana.
Ministar je naveo da je policija imala slučaj u petak kada je građanin Beograda u pijanom stanju blokirao saobraćaj na okretnici, uz komentar da "ako mogu oni, zašto ne može i on".
 
"Kako mi njemu da pišemo prekršajnu prijavu, a njima (koji su blokirali saobraćaj na putevima u Srbiji) ne? Tako ne ide", rekao je Vulin.
 
On je kazao da policija nije obezbeđivala proteste u subotu, kako su i najavili ranije, kao i da sada opozicija ne može da optuži policiju za nasilje.
 
"Jedino nasilje koje sam video na protestima je nasilje onih batinaša. Ko je oštećen osim onog vozača bagera? Razbijene su recimo prostorije Pokreta socijalista u Novom Sadu", rekao je Vulin.
 
On je za navode opozicionih medija da su protestovali aktivisti rekao da "kada razbijaju prostorije, oni su aktivisti".
 
Advokat i član Skupštine slobodne Srbije, Božo Prelević, rekao je da je ministar policije Aleksandar Vulin prešao preko Gazele u vozilu Hitne pomoći, koje su demonstranti propustili.
 
"Više ljudi ga je prepoznalo u vozilu. Neverovatno nam je da je to učinio kako bi prešao preko mosta", rekao je Prelević ranije za Nova.rs.
  • Mile rent-a mozak

    06.12.2021 10:45
    Moje, skromno, mišljenje je da si ti ipak, trebao da budeš u kolima Hitne pomoći ili Kliničkog centra, ali da su trebali da te istovare u Lazi ili Toponici.
  • TBL

    06.12.2021 10:40
    Mi se ponadali da ga voze u košulji na vezivanje na lečenje, kad već uzurpila vozilo Hitne koje nekom može da znači život. Međutim, on i dalje šeta bez terapije.
  • pobogu

    06.12.2021 10:29
    Kakva lica imate, kakav izraz u ocima...

    Vi ste robovi vase pohlepe, a i zrtve vase pohlepe isto koliko i mi, mozda i vise od nas - vi imate mnogo para, al nimalo radosti, mi obrnuto - nasa lica su ponekad i nasmejana...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija