Vučićeva savetnica Suzana Vasiljević nova članica Upravnog odbora FDU

Savetnica predsednika Srbije Suzana Vasiljević nova je članica Saveta Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu.
Vučićeva savetnica Suzana Vasiljević nova članica Upravnog odbora FDU
Foto: 021.rs

Savetnica Aleksandra Vučića imenovana je na ovu funkciju 2. decembra, na sednici Vlade Srbije, objavljeno je u Službenom glasniku.

Prethodno je sa funkcije članice Saveta FDU razrešena upravnica Jugoslovenskog dramskog pozorišta Tamara Vučković Manojlović.

Nova funkcija savetnice predsednika je tek jedna u nizu. Prethodno je već imenovana za članicu Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije i Upravnog odbora Beogradske fiharmonije.
 
U izveštaju Agencije za sprečavanje korupcije navodi se i da je Vasiljević članica Nadzornog odbora "Er Srbije" za šta ne prima naknadu. Prethodno je, od 2012. do 2018. godine bila članica Nadzornog odbora "Politike", za šta je primala naknadu od 120.000 dinara mesečno.
 
U novembru 2017. imenovana je za savetnicu predsednika, za šta mesečno prima nešto više od 98.000 dinara. 
 
Maja ove godine Vasiljević je podnela izveštaj Agenciji i u njemu navodi da poseduje jednosoban stan od 64 kvadratna metra i njivu od 25 ari. Takođe, u svom vlasništvu ima automobil "Kia sportage" 2019. godište, koji je stekla zamenom za staro vozilo. Osim toga, ima i depozite i štedne uloge u bankama i drugim finansijskim organizacijama u zemlji i inostranstvu.
  • Zabrinut

    08.12.2021 08:37
    Uzas
    Majko mila,kakav horor,kakav uzas,kakva je to sns bagra,vecina ljudi u ovoj napacenoj zemlji jedva sastavlja kraj sa krajem,a ovi primaju po nekoliko plata I to kakvih plata. Av je otelotvorenje zla,tumor ove Srbije.....
  • Живород

    07.12.2021 01:42
    Научница, бр'те.
    Научница. Услов да је неписмена и да је добро савладала дисциплину дај-дам испуњен скроз. Која распадајућа есенес брука ће се вући кроз векове за нашим поколењима. Проклињаће нас горко и чукунунуци.
  • Miki

    06.12.2021 22:02
    Francuska veza
    Riba je bila u vezi sa Francuskim obaveštajcem dok je on službovao u Beogradu a ona je tada bila u kabinetu ministra policije,tada je to bio Dačić. Leleee Srbijo,koliko je tajni otišlo.... I ta žena sada u kabinetu predsednika. Ko je ovde lud bre??? Ko je ovde strani plaćenik?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija