Karić tužio KRIK: Povredili su mi čast i ugled, zbog njih smo pod sankcijama EU

Biznismen Bogoljub Karić tužio je istraživački portal KRIK, urednika Stevana Dojčinovića i zamenicu urednika Bojanu Jovanović.
Karić tužio KRIK: Povredili su mi čast i ugled, zbog njih smo pod sankcijama EU
Foto: Pixabay

On ih je tužio zbog teksta o vezama članova porodice Karić sa predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom i povlašćenom položaju koje njihove kompanije imaju u toj zemlji.

Karić tvrdi da mu je KRIK povredio čast i ugled, kao i da su njegov sin i kompanije povezane sa porodicom zbog priče KRIK-a stavljeni pod sankcije Evropske unije i američkog Trezora.
"KRIK stoji iza svog teksta i podseća da je sve što je objavljeno o Kariću i njegovim kompanijama potkrepljeno zvaničnim dokumentima", naveo je portal.
  • cure

    08.12.2021 08:42
    veliki kosovski srbin
    ja ljudi nisam nekoga sa kosova upoznao a da je čovek....
  • Salaj

    08.12.2021 07:55
    Botovi moji, pa i za Karica morate da radite?
    bedne li sudbine
  • pjer

    08.12.2021 07:35
    a jel
    nije zvecio beges s zvecku,a kosovski fundamenti ?zatravnili?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija