Preminula dvadesetjednogodišnja jutjuberka Kika Đukić, sumnja se na samoubistvo

Jutjuberka i influenserka iz Srbije Kristina Kika Đukić, preminula je u sredu, u 21. godini.

Kristina Kika Đukić rođena je 2000. godine u Beogradu. Bila je gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji je Jutjub kanal pratilo više od 700.000 korisnika ove platforme. 

Beogradski mediji prenose nezvanične informacije da je reč o samoubistvu. 

Njena majka Nataša Đukić na Instagramu je objavila da je dvadesetjednogodišnjakinja preminula u sredu, te da će datum sahrane biti naknadno objavljen. 
 
Smrt Kristine Đukić potvrdila je i njena prijateljica Laura Tešanović, navodeći da je preminula u večernjim satima, izjavljujući saučešće porodici Đukić, ali i "svim ljudima koji su je voleli i poznavali". 
 
Direktorka Balkan tube festa Mira Vladisavljević poručila je za Telegraf da se "dogodila užasna stvar", apelujući na medije da pažljivo izveštavaju o ovom slučaju, jer je reč o devojci "koja se pet godina borila sa bulingom (zlostavljanjem)". 
 
Mentalno zdravlje je problem koji je veoma zastupljen, ali se o njemu nedovoljno govori. 
 
Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistava je 011 7777 000.
 
Pomoć i razgovor sa stručnjacima možete pronaći i kod neprofitnih organizacija kakvo je Centar "Srce" iz Novog Sada, koje pruža pomoć svakog dana od 14 do 23 časa. Možete ih kontaktirati na brojeve telefona: 021 6623 393 i 0800 300 303.
  • Zvoncica

    12.12.2021 07:58
    ...
    Razumite to da se deca svaki dan sukobljavaju sa nekom vrstom nasilja, ako ne preko interneta onda u skoli. Roditelji i na najmanje negativno desavanje u skoli ili okolini oko vaseg deteta REAGUJTE nemojte da cutite. Od prvih razreda to pocinje i pos parolom pa procice oni su jos mali ih ucimo da trpe ili da je u redu da maltretiraju druge. NIJE U REDU!!!
  • Gloginje

    11.12.2021 23:55
    end is near
    Ako si ti crna rupa, ja cu biti prva zvezda koju je crna rupa progutala!
  • Angelo

    11.12.2021 12:05
    Premlada
    Jako teško shvatiti zašto je neko pun života,lepote vremena i zdravlja sebi tako naudio...
    Molim državu neka zaustavi sve projekte oko Farme-Zadruge i internet senzacija ako misli na srž državnosti a to su zdravi mladi ljudi....
    Potrebno ih je odvoditi u sela,stari život bez kompleksa i inovacija da osete prirodnost i jednostavnost. Tad imaju sve sto će ih pomeriti od imaginarnog i veštačkog kao i pogibnog ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.