Podignuta optužnica protiv Dijane Hrkalović i bivšeg načelnika novosadske policije

Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužni predlog protiv Dijane Hrkalović.
Sudu je predloženo da joj se produži pritvor.
Optužnim predlogom su obuhvaćeni i Dejan Milenković, nekadašnji načelnik Službe za specijalne istražne metode Uprave kriminalističke policije, i Milorad Šušnjić, bivši načelnik Policijske uprave Novi Sad.
Podsetimo, bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je izvršila trgovinu uticajem u slučaju ubistva karatiste Vlastimira Miloševića.
 
Bivši načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić, suspendovan je početkom februara, kada su mu oduzeti policijska značka i oružje.
 
On je sa funkcije načelnika Policijske uprave smenjen u septembru prošle godine, kada je u javnost dospeo snimak na kom se vidi kako Nikšićanin Ivan Kontić brutalno prebija i lomi ruke jednom mladiću.
 
Ovome je prethodilo i to što su u julu, tokom građanskih protesta, policajci brutalno pretukli mladića s autizmom koji je vozio bicikl kroz centar grada.
  • NS

    10.12.2021 16:08
    ?
    Interesantno je da Šušnjića spominju često u kontekstu sa Hrkalovićevom a uvek se navodi samo kako je suspendovan zbog tuče ispred kladionice i premlaćivanja autističnog mladića. Ako je to glavni razlog smene načelnika policije u svim gradovima bi trebale biti na dnevnom nivou sudeći po samovolji i ponašanju policije.
    I ne, ne vozi ga službeni auto za Bg, putuje svojim kolima.
  • Sale

    10.12.2021 16:03
    Tako je,nije bio suspendovan ni jedan dan.
  • Sns policija

    10.12.2021 15:04
    Doktor
    Koje zamajavanje naroda, Vucicevi batinasi i dalje vedre i oblace po policiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.