Baka Prase na saslušanju, Tužilaštvo ispituje smrt mlade jutjuberke

Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal danas je otvorilo predmet za krivično delo proganjane influenserke Kristine Kike Đukić, koja je juče izvršila samoubistvo, a saslušan je i jutjuber Baka Prase.
Reč je o krivičnom delu proganjanje iz člana 138a.

Kako je ranije saopšteno, Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal (VTK) je izdalo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja MUP-u i u vezi s drugim okolnostima koje su bitne za utvrđivanje potpunog činjeničnog stanja u vezi sa navedenim tragičnim događajem.

Između ostalog, danas je na saslušanje pozvan i jutjuber Bogdan Ilić, zvani Baka Prase.
 
"Po nalogu Posebnog tužilaštva za VTK lice Bogdan Ilic zvani "Baka Prase" se upravo dovodi u prostorije Odeljenja za VTK MUP RS radi davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi sa smrti Kristine Đukić, koja je koristila nadimak "Kika" na društvenim mrežama. Posebno tužilaštvo je izdalo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja MUP-u i u vezi sa drugim okolnostima koje su bitne za utvrđivanje potpunog činjeničnog stanja u vezi sa navedenim tragičnim događajem. O ishodu navedenih radnji javnost će biti obaveštena blagovremeno", saopšteno je iz tužilaštva za Nova.rs.
 
Podsetimo, Ilić i Kristina Đukić bili su u verbalnom sukobu tokom protekle dve godine. Kontroverzni jutjuber je snimao klipove o njoj, prozivao ju je na račun fizičkog izgleda i nazivao raznim uvredama.
 
Đukić je bila voljeno lice gejmerske scene Srbije, a proslavila se igrajući Minecraft na Jutjubu i Twitchu - sajtu za gejmere. Na Instagramu ju je pratilo više od 360.000 hiljada ljudi.
  • Da li ste

    11.12.2021 07:53
    Vi realni?
    U ovoj zemlji skoro 6 miliona ljudi omađijano gleda tv sadržaje treš televizija. Dok mame bulje u ekrane raznog formata i na raznim mestima, gledajući zadruge, parove,... Deca bulje u svoje ekrane da ih ne bi uznemiravala. Ista situacija je svugde. Nije do dece, do nas je. Oni uče po modelu. Čije ste obraćanje gledali pre neko veče? Iako se svi gadite.
  • Zalosno

    11.12.2021 06:23
    Nase drustvo
    Vecina onih Koji komentarisu ovde me iritiraju na dnevnom nivou,moj problem je sto ipak zelim da procitam sta misle oni Koji zive pored mene,cist mazohizam,a resenje je jednostavno klik na krstic u desnom gornjem uglu I nema vise.Tako je sa svim drustvenim mrezama,imas izbor da na njima ne budes,Ako ne citas I ne kliknes na to,sva mrznja ode u nistavilo,gde I pripada.Saucesce porodici.
  • Pera

    10.12.2021 22:03
    Roditelj koji ne prati modu
    Vlogeri, blogeri, jutjuberi, influenseri zanimanja koja su nastala poslednjih par godina.
    Užas. Žive od klikova, lajkova, pljuvačine.
    Ukinuti sve društvene mreže deci do 16 godina za početak.
    Roditelji obratite pažnju šta vam deca gledaju i lajkuju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.