Saslušan naprednjak koji je bagerom krenuo na ljude u Šapcu

U tužilaštvu u Šapcu danas je, u postupku koji se vodi protiv Dragana Milovanovića Crnog, saslušan prvi svedok - čovek koji je vozio bager Nebojša Stojićević Jarin, saopštila je nevladina organizacija
"Ono što mogu da kažem jeste da on ne oseća apsolutno nikakvu krivicu. Svestan je šta je uradio i opravdava svoje postupke na različite načine i verovatno bi isto ponovio", rekao je nakon saslušanja advokat Aleksandar Mijailović, koji zastupa Milovanovića.

Mijailović je kazao da će se postupak nastaviti daljim izvođenjem dokaza, a onda će tužilac odlučiti da li postoji osnovana sumnja ili ne.

Istakao je da porodica Milovanovića trpi strašne pritiske, jer ih zastrašuju, a u pitanju su crni automobili, "škoda superb" "audi A8", siva "škoda fabija" i "momci koji su bili na mostu pre dve nedelje, sa palicama i čekićima".
 
Oni dolaze do kuće Milovanovića, parkiraju se u blizini, usporavaju, ubrzavaju ispred kuće, jednostavno daju porodici do znanja da ih obilaze, objasnio je Mijailović.
 
Mijailović je pozvao policiju da radi svoj posao i dodao da će joj olakšati zadatak jer je odbrana Milovanovića identifikovala i automobile i određena lica koja se tu nalaze. 
 
Nebojša Stojićević Jarin je lokalni aktivista Srpske napredne stranke.
 
  • Zebra

    11.12.2021 21:02
    Neće ovo večno trajati. Završiće se onako kako mora, milom ili silom, a onda će se sve kazne naplatiti.
  • Novosađanka

    11.12.2021 11:24
    Ta nemojte kasti
    Saslušan naprednjhahahahjuejhj!
    Pozdravite vašu mamu!
  • Miodrag Ninković

    11.12.2021 09:40
    Ostavka svih ljudi policije
    Bager i vozač bagera nisu imali dozvolu za isterivanje bagera na ulici.Bager se u urbanom naselju po Zakonu o specijalnim transportnim vozilima transportuje KAMIONOM sa prikolicom preko pešačkog prelaza.

    Vozač bagera pored toga što nije imao licencu za rad sa bagerom odnosno DOZVOLU da vozi bager nije imao ni RADNI NALOG FIRME u čijem je vlasništvu BAGER.

    Bager NE MOŽETE REGISTROVATI kao fizičko lice.Ko je vlasnik firme koja mu je ustupila bager?Zašto se o tome ćuti.KO JE VLASNIK FIRME U ČIJEM VLASNIŠTVU JE BAGER?

    Ime i prezime?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.