VIDEO Ministar Momirović sa terena: Normalno je da je saobraćaj otežan, svi važni putevi su prohodni

Ministar saobraćaja Tomislav Momirović objavio je na društvenim mrežama video snimak sa puta ka beogradskom aerodromu na kom tvrdi da su svi državni putevi prvog i drugog reda u Srbiji prohodni.

Prema rečima ministra Momirovića i saobraćaj ka beogradskom aerodromu odvija se bez zastoja.

On je poručio da je normalno da se na određenim putevima saobraćaj odvija otežano, s obzirom na to kolika je količina snega pala, ali je poručio da su službe konstantno na terenu.

"Više od 1.800 putara i više od 800 kamiona i mašina za čišćenje snega širom Srbije je na terenu", naveo je ministar u objavi na Tviteru.

  • Grubach

    13.12.2021 07:04
    Recite shefu slobodno
    Da pre 2014 nije smelo da se desi da jedan dan trotoari ne budu ocisceni... Kakav ponedeljak da se saceka... Ovo je bruka i sramota, da u ponedeljak ujutru nema ni jednog jedinog radnika cistoce na ulici... Svi lupaju minuse na komentare?? Docice izbori... Zapamticete 2022.
  • Ahab

    13.12.2021 06:29
    Manje drogiranja.
    Utice na vid.
  • kimi

    12.12.2021 23:56
    Kako ga je majstor montirao
    Bregi didzanummm
    Za dusmaniiiii
    Uvek si bila u srcu mom’tumi ostani….

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.