Grupa mladića ostala zavejana na Maljenu, spasilačke ekipe krenule ka njima

Grupa momaka ljubitelja "off road" vožnje od sinoć je zavejana u rejonu Bogdanica na planini Maljen.
Grupa mladića ostala zavejana na Maljenu, spasilačke ekipe krenule ka njima
Foto: Pixabay (ilustracija)

Iz Sektora za vanredne situacije u Valjevu za Euronews Srbija potvrđuju da niko od njih nije životno ugrožen.

Oni navode da spasilačke službe pokušavaju da se probiju do planinske kuće u kojoj su potražili zaklon.

Grupa momaka se inače nalazi na oko devet kilometara od Tometinog polja.
 
Prethodno je objavljeno da su se mladići iz dva havarisana vozila prebacili u druga vozila i uspeli vozilima da dođu do određene tačke, a potom peške do jedne planinske kuće, gde trenutno imaju krov nad glavom i određenu količinu ogreva.
  • NS49

    13.12.2021 06:30
    Potpisujem ono što je napisao Ljubitelji prirode. Treba im pomoći o njihovom trošku jer ih niko nije terao da idu da razbijaju i zagađuju planinu.
    Ne znam koliko toga ima na Fruškoj gori ali viđam motoriste kako povremeno jure od Popovice ka Kraljevoj stolici i rasteruju planinare-šetače. Srećom nema ih baš previše ali sasvim dovoljno.
  • Mile Sauer

    12.12.2021 21:43
    Vremenom se covek navikne da vozila sa pogonom 4x4 nisu svemoguca, OK prolaze bolje gde obicna na mogu ali evo momci ce na tezi nacin nauciti da priroda zna da blokira i diferencijale i kvatro pogon i kramponske gume…
  • Uroš

    12.12.2021 21:23
    Ljubitelji prirode
    Grupa obesnih mladića, koja uživa u uništavanju prirode vožnjom i zagađenjem, može tamo i da ostane dok ne okopni. Samo im dostavite hranu i neka i dalje uživaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija