VIDEO: Ministar Momirović rekao da su putevi prohodni, pa gurao kola zaglavljena u snegu

Ministar saobraćaja Tomislav Momirović sinoć je građane Srbije preko društvenih mreža obavestio da se saobraćaj na svim putevima širom Srbije nesmetano odvija.
Momirović to tvrdi u nekoliko video snimaka koje je objavio na društvenim mrežama.
Međutim, na snimku koji se deli na Tviteru vidi se ministar Momirović kako gura automobil koji se zaglavio u snegu, iako je, kako je rekao, sve u najboljem redu...
Podsetimo, ministar Tomislav Momirović pohvalio se da je na putevima bilo više od 1.800 putara i više od 800 kamiona i mašina za čišćenje snega širom Srbije.
 
  • jkk

    17.12.2021 07:57
    Dal je Mona gurao ne znam al lagao jeste, putevi nisu bili ocisceni i svake godine ista prica sneg iznenadi u decembru. Put koji inace predjem za 25 min trebalo nam je 60.
  • ZB

    16.12.2021 18:24
    Sivilo
    To je ono kad ministar kaze svojim botovima: botcici moji pa komecete verovati? Svojim ocima ili mojim recima... Ajd sad svi po sendvicic :)))
  • smuk

    15.12.2021 04:32
    A koji je ministar od njih dvojice?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.