Porodilja u Kragujevcu preminula od posledica kovida

Porodilja Ana M. (42) iz Kragujevca preminula je od posledica kovida19 u UKC Kragujevac.
Porodilja u Kragujevcu preminula od posledica kovida
Foto: 021.rs
Kako saznaje Nova.rs, porodilja je pre dobijanja kovida bila zdrava, ali stanje joj se naglo pogoršalo. Usled preventnih razloga porodilja je bila hospitalizovana, ali se stanje rapidno pogoršalo i stradala su joj pluća.
Beba je u dobrom stanju.
 
Prema prvim informacijama, porodilja nije bila vakcinisana.
  • Andrija Šrek

    14.12.2021 19:29
    @Biljana
    1. Bog ne postoji.
    2. Jesam medicinski radnik i lečim decu obolelu od korone.
  • Milan

    14.12.2021 15:21
    Slažem se sa kolegom Radovijevićem koji je izvrstan pulmolog, da se slika pluća menja uz dana u dan što znači ako sada odete na uraditi RTG pluća i sve bude dobro to ne znači da će tako ostati i sutra to se dešava kod svake virusne infekcije Treba biti dobar lekar pa prepoznati šta je grip a sta je covid, a ne da pišu ljudima covid suspect i da time šalju ljude na testiranje gde će sigurno pokupiti koronu.

    Studija ima tako je, ali imamo declining efficiency vakcina za 4meseca, ja mojim pacijentima kažem da se vakcinišu ko hoće neka se vakciniše, a ko neće nije moje da ga ubeđujem da se vakciniše,svako ima pravo da radi sa svojim telom šta hoće, tako mi moramo poštovati pravo pacijenata u to spada da traže drugo mišljenje od drugog lekara i da se leči u drugoj bolnici a ne kod mene.
  • Biljana

    14.12.2021 15:11
    Na žalost ne mogu vam na kraći način objasniti koliko traje proizvodnja vakcina sa svim procedurama, niti vam mogu na kraći način reći šta je sve potrebno da se odobre vakcinacija za decu i trudnice,svako ima pravo na mišljenje, ali sa medicinske strane sve je odobreno vrlo brzo što nije dobro. Prave studije traju duže od 5 meseci, hvala bogu niste medicinski radnik pa da morate biti skoro dve godine u covid bolnici lečeći obolele ljude corone.


    Svuda će umirati ljudi dok ne budu lečili pacijente svojim terapijama, a ne da lečimo ljude protokolnom terapijom koja je SZO pravila tako što izbacuju neke lekove koje po njihovom mišljenju nisu efikasne pa ubacuju neke druge lekove koje takođe nisu efikasne.

    To je moje stručno i privatno mišljenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.