Građani protestovali ispred opštine Obrenovac zbog problema sa strujom i grejanjem

Ispred zgrade opštine Obrenovac održan je još jedan protest u organizaciji opštinskih odbora Narodne stranke, DS i SSP, zbog problema sa snabdevanjem električnom energijom i grejanjem.
Posle protesta doneta je odluka da se okupljanja obustave do daljeg, a da se situacija na terenu prati.

Predsednik Opštinskog odbora Demokratske stranke Dragan Gavrilović izjavio je da tri stranke jesu pokrenule protest, ali da su se juče okupili mnogi nezadovoljni građani.

"Kada ostanu bez grejanja, struje i vode, građani ne znaju koja je čija kuća, jer su svi u istoj poziciji, tako da je juče bio protest nezadovoljnih građana koji je opozicija samo pokrenula", rekao je Gavrilović.
 
Prema njegovim rečima, u Obrenovcu i dalje ima stanova i kuća čiji su radijatori hladni, kao i određeni broj sela koja nemaju struju već tri dana.
 
"Nama nisu potrebni poeni na ovome, jer se svi zajedno smrzavamo i svi zajedno nemamo struju", kazao je Gavrilović odgovarajući na primedbe da opozicija ovim protestom nastoji da prikupi političke poene.
 
On je istakao da će zahtevi ostati nepromenjeni - ostavke i odgovornost za sve koji su krivi za ovu situaciju.
 
Aleksandar Krstić iz Narodne stranke ocenio je za RTV Mag da je jučerašnji protest urodio plodom, ali da najava opštinskih vlasti o umanjenju računa za grejanje iz toplane za pet odsto mora obuhvatiti i račune za električnu energiju, jer su se građani grejali na struju, pa će im računi biti duplo veći".
  • aga

    15.12.2021 10:31
    jer moram
    izgleda da se osipa SNS , evo priznaju ljudi sami da ih nekvalitetno hrane , samo crvena u džep , a građani u talasima po jedan, stižu na proteste !
  • ××

    15.12.2021 00:25
    Ima ih 25ro sa sve slucajnim prolaznikom sa desne strane ulice.
  • Pristalica

    14.12.2021 23:29
    Jer moram
    Pristalica sam SNS stranke i moram da priznam, istina je da nam placaju sa hiljadu dinara na dan i dobijamo sendvic sa kulenom. Uslovljeni smo da botujemo po stranicama i lupamo negativne komentare kad nam narede iz stranke. Svesni smo da je SNS-u jos malo ostalo i zato trose ogromne pare na internet botovanje ali uzalud sve, sve ce se jos malo zavrsiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.