Vučić: Loznica ukida prostorni plan, drugačije ćemo razgovarati sa Rio Tintom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će Loznica ukinuti prostorni plan kojim je predviđena izgradnja rudnika litijuma.
Vučić: Loznica ukida prostorni plan, drugačije ćemo razgovarati sa Rio Tintom
Foto: 021.rs
"Mislim da će sutra ili prekosutra skupština grada Loznice doneti odluku o ukidanju prostornog plana koji je već donet, tako da ćemo drugačije da razgovaramo sa Rio Tintom i sa svima drugima u budućnosti", rekao je Vučić na sednici Vlade Srbije.
 
On je kazao da će svi u Srbiji "konačno razumeti" da je vlast slušala ljude, a ne političare, naročito sad kada, kako je rekao, "protesti gotovo da ne postoje".
"Naše je da slušamo ljude i da koliko god je moguće njihovu volju poštujemo. Kad nisu u pravu, onda da razgovaramo sa njima i pokušamo da objasnimo šta je to što možemo da uradimo", rekao je Vučić.
  • Pera

    15.12.2021 12:30
    Sotona prodana
    Ove godine sam na moru upoznao coveka koji vec 5 god radi na busotinama rio tinta u srbiji.izdajnice vec godinama sprovodis svoj pakleni plan u srbiji.mars rio tinto iz srbije
  • Voja

    15.12.2021 12:28
    Ustanak
    Posle loznice ustaje krupanj posto sada tamo planiraju rudnik ,zato cela srbija treba da ustane ne RIO TINTU a oni nek vide kome su davali pare nek objave spisak pa bili to zuti plavi ili ovi grobari srbije SNS
  • Moki

    15.12.2021 12:25
    Mrs
    Zvalavi kako ti znas kako ce odbornici glasati pusti mutavu plovku da vodi drzavu obo nije tvoj posao po ustavu srbije

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija