Trivan nije prijavila drugu direktorsku fotelju, Agencija pokreće postupak

Direktorka "Službenog glasnika" Srbije Jelena Trivan, uprkos zakonskoj obavezi, nije prijavila dodatne prihode koje ostvaruje kao direktorka kompanije "M:tel", čiji je većinski vlasnik Telekom Srbije.
Protiv nje će, prema saznanjima lista Nova S, Agencija za borbu protiv korupcije pokrenuti postupak.
"Bivša udarna pesnica Demokratske stranke, u kojoj je bila i portparol, ali i poslanica Skupštine Srbije, danas je, imajući u vidu pozicije i funkcije koje zauzima, u veoma dobrim odnosima sa predstavnicima vlasti iz Srpske napredne stranke", navela je "Nova".

Trivan je dobila saglasnost Agencije za privatizaciju da istovremeno obavlja funkciju direktora javnog preduzeća "Službeni glasnik" i predsednika Upravnog odbora Filmskog centra Srbije.

  • Maks

    17.12.2021 18:56
    Trivan
    Pa šta vas čudi od te žene, ona bi sa đavolom samo da ima korist.
  • artist

    17.12.2021 13:22
    Daj coveku fotelju i videces njegovo pravo lice.
  • Patak

    17.12.2021 12:34
    Dacha
    Ako ne mozes da ih pobedis, ti im se pridruzi. Muhahahahaha politiko ovaj biznise. Narode glupi ti trpi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija