Policija u Užicu traga za muškarcem koji presreće žene na ulici

Vest da se u Užicu pojavio nepoznati muškarac, koji presreće žene u ovom gradu, uznemirila je Užičane.
Policija u Užicu traga za muškarcem koji presreće žene na ulici
Foto: 021.rs
Tri žene su se javile policiji, sa prijavom o napadu, a službenici policije intenzivno tragaju za nepoznatim muškarcem.

"Odmah po prijavi da je nepoznati muškarac u noćnim satima, u različitim delovima Užica, prišao trima ženama s leđa i stavio im ruku preko usta, pripadnici policije pojačali su patrole u gradu. O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Užicu, po čijem nalogu policija preduzima sve mere i radnje i intenzivno traga za počiniocem", rečeno je za portal Nova.rs iz Policijske uprave Užice.

Prema nezvaničnim saznanjima ovog portala, sva tri napada dogodila su se na potezu naselja Aleksića most do Terazija.
 
Ova informacija se proširila i putem društvenih mreža, gde žene upozoravaju svoje sugrađanke o pojavi "manijaka" u gradu.
  • Mile rent-a mozak

    18.12.2021 11:16
    Milion kamera, 16 000 policajaca, softver za prepoznavanje lica, brojač u glavu. Uljudno molim manijaka da se sam prijavi policiji ili prvom odboru SNS - a.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija