Kisić Tepavčević: Kao građanin Srbije reagovala sam na izjavu Markovića

Ministarka za rad i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević izjavila je večeras da je "kao građanin Srbije reagovala na izjavu režisera Gorana Markovića".

Navodi da smatra da "nije u redu ćutati ukoliko neko stavlja metu na predsednika države u kojoj živite".

"Marković jeste naš proslavljeni režiser, ali da li mu to daje za pravo da govori krvavim rečima", rekla je Kisić Tepavčević za televiziju Pink.

Ona je navela da "oni koji su branili Markovića na društvenim mrežama nisu branili njega kao umetnika već su podržavali njegove uvrede i pozivanje na smrt političkih neistomišljenika".
 
Režiser Goran Marković izjavio je za Novi magazin da se nada da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "ima pred očima Čaušeskuov kraj i da će se povući bez krvi".
 
Reagujući na tu izjavu, Kisić Tepavčević je na društvenim mrežama iznela "anamnezu Markovićeve bolesti" i izvređala reditelja.
  • aga

    20.12.2021 14:20
    srđan
    Ne hvali se mozgom Srđane , nemaš ga puno za ovaj prevod šta je rekao režiser , izbori će pokazati ko vodi Srbiju , kakva trabunjanja o civilizovanosti , pa vi hejteri , zgubidani projektujete necivilizovanost ! sram vas bio
  • Kisla mi gloOvO

    20.12.2021 12:44
    "KOo grOđOnin Srbije reOgovOlO sOm na izjOvu MOrkOvića"
  • BGD 011

    20.12.2021 11:12
    Nova "Barbika"...
    "kao građanin Srbije reagovala na izjavu režisera Gorana Markovića". Koliko je gradjana Srbije reagovalo, i koliko bi njih reagovalo na ovaj nacin pitam ovu falsifikat "Barbiku"? Ova nova "Vidovita Zorka" zna kako ce gradjani reagovati na izjavu Gorana Markovica?! Vidovitost joj nije jaca strana, ali da "lupendara" jeste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.