Otkazana aukcija za pomoć Luki Kurjačkom - svi predmeti iz "Tome" i drugih filmova rasprodati ranije

Aukcijska prodaja predmeta iz filmova "Toma", "Montevideo, Bog te video" kao i iz TV serije "Senke nad Balkanom" koja je bila planirana za sinoć otkazana je.
Aukcija je otkazana pošto su svi planirani predmeti prodati preko onlajn aukcije, saopštili su organizatori.
Na inicijativu Dragana Bjelogrlića, čiji je student mladi scenarista Luka Kurjački, produkcijske kuće CobraFilm i MinaCord pokrenule su humanitarnu akciju kojom je sakupljeno više od 120.000 evra neophodnih za nastavak Lukinog lečenja.
U onlajn aukciji predmeta iz filmova "Toma", "Montevideo Bog te video" kao i iz TV serije "Senke nad Balkanom", za samo tri dana otkupljeni su svi predmeti, a veliki broj kompanija i javnih ličnosti kupio je i karte za poslednje bioskopsko prikazivanje filma "Toma", ističe se u saopštenju.
 
Luka Kurjački i svi njegovi prijatelji i kolege zahvaljuju ljudima velikog srca, pre svega sportistima Nemanji Matiću, Aleksandru Kolarovu, Luki Joviću, Aleksandru Mitroviću, Luki Milivojeviću, Draganu Stojkoviću Piksiju, Bogdanu Bogdanoviću i Ljubiši Tumbakoviću.
 
Zahvalnost su uputili i umetnicima kao što su Zdravko Čolić, Aco Pejović, Nikola Rokvić, kao i mnogim domaćim kompanijama.
 
Akcija "Da Luka ponovo stvara" nastavlja se slanjem sms poruke 1158 na 3030, dok se ne prikupi dovoljno sredstava za nastavak njegovog lečenja u Japanu, poručili su organizatori. 
  • Matr

    22.12.2021 18:22
    @Dragan
    Dragane drž se ti farme i ne ispuštaj daljinski
  • Dragan

    22.12.2021 09:46
    Ah
    Ni dinara.A otkad suMarinko Rokvić,Aco Pejović,Zdravko Čolić umetnici ?Otkad su pevaljke umetnici ?Umetnici su glumci, kompozitori, slikari, vajari, književnici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.