Mihajlović: Posebne olakšice za penzionere koji žele da menjaju stolariju

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović najavila je olakšice za penzionere u okviru projekata za unapređenje energetske efikasnosti.
Mihajlović: Posebne olakšice za penzionere koji žele da menjaju stolariju
Foto: Pixabay
"Potrudićemo se i naći ćemo način da ljudima koji imaju niska primanja i penzionerima omogućimo da u svim javnim pozivima učestvuju i da polovinu sredstava, koliko plaćaju građani, plate na duži rok", kazala je Mihajlović.
Ona je ponovila da je energetska efikasnost nacionalni projekat i da je cilj da svi građani u svakom delu Srbije imaju priliku da kroz ovaj projekat smanje potrošnju energije, svoje troškove i ujedno imaju zdravu životnu sredinu.
Podsetila je da će javne pozive i za zamenu stolarije i za postavljanje solarnih panela Ministarstvo rudarstva i energetike raspisati početkom godine i da će zajedno sa lokalnim samoupravama obezbediti 50 odsto sredstava.
  • Šarena laža

    23.01.2022 20:05
    Mućka
    Ovo je kao i u većini slučajeva samo još jedna mogućnost za prevaru. Mućkanje u skladu s propisi. Da se namire podobni i ljudi bliski lokalnoj samoupravi.
  • Ana

    22.12.2021 20:07
    A Novi Sad
    Kada pisete ovakvu vest naglasite i da ne vazi za Novi Sad jer grad tj. gradonacelnik nije ni konkurisao za ova sredstva!
  • Maca

    22.12.2021 18:34
    A tek Novi Sad
    Vučevićeva prćija je NovinSad ..kof nas nije bilo upšte te mogućnosti,gospodin nije ni konkurisao !!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija