VIDEO: Pogledajte kako je izgledalo hapšenje upravnika zatvora u Nišu zbog mita

Policija je juče uhapsila upravnika zatvora u Nišu D. P. (50) osumnjičenog da je malverzacijama omogućavao uslovni otpust zatvorenika, a sad možete pogledati kako je izgledalo hapšenje.
On i S. M. (49), takođe zaposlena u Kazneno-popravnom zavodu u Nišu, uhapšeni su zbog sumnje da su učinili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i primanje mita, dok se H. J. (61) tereti za udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u primanju mita.
Takođe, krivičnom prijavom je obuhvaćen i D. I. koji se nalazi na odsluženju kazne zatvora, a on se tereti za davanje mita.
Osumnjičeni se terete da su u cilju sticanja protivpravne imovinske koristi među osuđenicima na izdržavanju kazne zatvora u okviru Kazneno-popravnog zavoda u Nišu pronalazili osuđenike sa izdržane dve trećine trajanja izrečene kazne zatvora, kojima su za novčani iznos od 5.000 evra ishodovali pozitivnu ocenu vladanja i ponašanja koju je, kako se sumnja, davala S. M., a potvrđivao i potpisao D. P. u postupku za određivanje uslovnog otpusta.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
 

Teme

mito
  • Miloš iz Zemuna

    24.12.2021 03:21
    foliranje
    Taj upravnik nije radio sam što znači da od zatvora nema ništa. Zašto su ga hapsili kao teroristu?
  • Banderaš

    23.12.2021 10:49
    Ološ
    Predstava za naivne,nepotreban cirkus za budale. Pa policija se plaši da naplati kaznu za parkiranje i zaustave ošišane i zatamnjene. Imamo ogromnu sreću da nas zaobilaze ozbiljne budale,inače neka formacija od stotinak naoružanih budaletika i fanatika može da zauzme za jednu noć celu srbiju pored ove potplaćene,dilerske policije.
  • Dragan

    23.12.2021 08:27
    Ah
    Dok smo imali pravu policiju lepo policajac dođe,staviti lisice i to je to ništa fantomske,ništa kamere.Ovo liči na crne trojke čileanske policije iz vremena Pinočea.Što je na zemlji ?Osoba jedino ako se opire se obara na zemlju.U svim zemljama policija nema fantomke i vojnu uniformu .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija