Prvi slučaj omikrona potvrđen u Srbiji

Nova varijanta koronavirusa, omikron, potvrđena je danas u Srbiji, potvrdila je profesorka Medicinskog fakulteta i članica Kriznog štaba Tanja Jovanović.
Prvi slučaj omikrona potvrđen u Srbiji
Foto: Pixabay
Kako prenosi Nova.rs, novi soj koronavirusa potvrđen je kod žene koja je došla iz Bocvane. Ona je u momentu ulaska u Srbiju bila negativna.
"Pacijentkinja je bila u izolaciji. Uzimani su kontrolni uzorci i jedan je bio pozitivan", objasnila je Jovanović.
 
Ona je nagovestila da nema razloga za paniku.
 
"Pratimo i kontrolišemo situaciju", kazala je Jovanović.
  • 696

    23.12.2021 18:37
    Narodni um je nepobediv
    Obrazovan narod koji sa sigurnošću zna da kovid leče beli luk, rakija i slanina ne možete naterati da veruju u reči lekara i naučnika.
  • Jelena

    23.12.2021 17:11
    Koliko ste samo provaljeni, da se normalnom coveku smuci!
  • dr Zmaj

    23.12.2021 17:09
    u Bocvani su popusti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.