Na Kosovu se nastavljaju dvosatne restrikcije struje

Kosovska kompanija za distribuciju električne energije (KEDS) saopštila je danas da će se planirane restrikcije električne energije nastaviti i narednih dana.
Na Kosovu se nastavljaju dvosatne restrikcije struje
Foto: Pixabay

Kako navode, to će trajati do dobijanja novog obaveštenja od Kompanije za prenos električne energije (KOSTT).

"S obzirom da se energetska kriza u našoj zemlji već produbila, a sa druge strane drugi faktori, kao što su preopterećenja elektroenergetskog sistema i trend naglog rasta potrošnje, učinili su da se planirana ograničenja električne energije za sve potrošače nastave narednih dana, dok ne dobijemo druga uputstva od KOSTT-a", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se ističe da restrikcije podrazumevaju da će i narednih dana korisnici ostajati po dva sata bez struje tokom jednog dana.

  • igor_t

    24.12.2021 09:01
    Kad nisi tigar kao mi, ili jesu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija