Tepić: Kompanija koja je kupila Večernje novosti sada kupuje Politiku

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da kompanija "Media 026", koja je 2019. kupila list "Večernje novosti", kupuje i "Politiku".
Tepić: Kompanija koja je kupila Večernje novosti sada kupuje Politiku
Foto: 021.rs
Tepić je za televiziju Nova S navela da je ta kompanija "u vlasništvu braće Rajić iz sela Vučak kod Smedereva", uz tvrdnju da je kompanija paravan za kupovinu medija za predsednika države Aleksandra Vučića.

Tepić je rekla da "kupovina 'Politike' sobom donosi i sve magazine, štampariju i veliki uticaj".

Potpredsednica SSP navodi da su "braća Rajić držala prodavnice 'Coka', a da im je Igor Isailović, poslovni partner Ane Brnabić sa kojom je imao firmu i poslovni partner i advokat Siniše Malog, pomogao da osnuju firmu 'Media 026'".
 
"I sa tom svojom firmom, vlasnici prodavnica 'Coka' kupe prvo 'Novosti', a sada ta ista braća Rajić sa iskustvom u prodavnicama 'Coka', kupuju i 'Politiku'", rekla je Tepić.
  • Buric

    28.12.2021 17:11
    5G
    Do 22 maja, aaaa onda ?!
  • aga

    28.12.2021 13:51
    pa stvarno
    marinika ,, zaposlena kod tajkuna , kreira vesti , pa narod zna sve ! samo gledajte 3 april , pa pa marinika , nema više slomiće je sedma partija...
  • Dragan

    28.12.2021 07:56
    Ah
    Već je sa zaglavlja Politikinog zabavnika uklonjen Paja Patak,verovali ili ne,svi diznijevi likovi,porodica Tarana.Postao bljak list posle 90+ godina postojanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.