MUP poručio: Tokom praznika pojačana kontrola saobraćaja na svim putnim pravcima

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da će tokom novogodišnjih i božićnih praznika biti pojačana policijska kontrola saobraćaja na svim putnim pravcima.
MUP poručio: Tokom praznika pojačana kontrola saobraćaja na svim putnim pravcima
Foto: 021.rs

Posebno se apeluje na građane da ne voze ukoliko su konzumirali alkohol.

"Upozoravam sve ljude, a posebno mlade, sve vozače i učesnike u saobraćaju da ne konzumiraju alkohol i psihoaktivne supstance, da ne sedaju za volan pijani i drogirani, jer ukoliko to učine mogu da izgube svoj život i ugroze živote drugih", kazao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, a preneo njegov kabinet.

On je dodao da je samo u toku prethodnog vikenda otkriveno oko 13.000 saobraćajnih prekršaja, što je dvostruko više nego u istom periodu prošle godine.

  • Banderaš

    29.12.2021 19:13
    Ološ
    Srpske policijske patrole spavaju po benziskim pumpama i bez praznika,a baš za novu godinu će raditi cele noći još će im neko poverovati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija