"Putevi Srbije": Pred praznike povećan broj inkasanata na naplatnim rampama, koje rade 24 sata

"Putevi Srbije" tvrde da spremno i organizovano dočekuju predstojeće praznike, kada se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na srpskim autoputevima.
"Putevi Srbije": Pred praznike povećan broj inkasanata na naplatnim rampama, koje rade 24 sata
Foto: 021.rs
U ovom javnom preduzeću kažu da je intenziviran rad i povećan broj inkasanata na naplatnim stanicama, i da su svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica u funkciji 24 časa dnevno bez pauze.
Napominje da najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP), koja, kako ističe, značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.
Dodaje i da se učesnici u saobraćaju, preko portala na autoputevima i aplikacije za mobilne telefone, informišu u realnom vremenu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju kolovoza, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama.
 
"Putevi Srbije" apeluje na sve korisnike puteva i učesnike u saobraćaju da se pridržavaju propisa i da se ne uključuju u saobraćaj bez zimske opreme, pogotovo na kritičnim deonicama, kao i da poštuju ograničenja i budu strpljivi, kako ne bi ugrozili svoj život i živote drugih.
  • Jogi Letač

    29.12.2021 14:46
    Da su vinjete, ne bi trebali inkasanti.
  • 002211

    29.12.2021 12:38
    Kad praznici znače jedino samo koristoljublje.
  • Nikola

    29.12.2021 12:30
    Netacno! Sada sam se vratio iz Beograda. Nema velikog saobracaja a radi manje rampi i stvara se guzva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.