Uskoro kviz posvećen srpskoj vojnoj istoriji, Vojska i Ministarstvo obezbedili nagrade

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije pokreću kviz posvećen srpskoj vojnoj istoriji, čija je test verzija dostupna na sajtu Ministarstva.
Test verzija kviza u poznavanju vojne istorije nalazi se OVDE, a kviz će biti nagradni počev od 5. februara, kada će biti dostupan i na društvenim mrežama Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.
Počev od februara, pa svake prve subote u mesecu do kraja 2022. godine, tačno u podne, takmičari će moći da provere svoje znanje, a one koji za pet minuta, koliko traje nadmetanje, daju najviše tačnih odgovora na mesečnom nivou očekuju vredne nagrade, saopštilo je Ministarstvo.
Pobednici će dobiti sedmodnevni boravak na bazi polupansiona u objektima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na Tari, a drugoplasirani u objektima Vojne ustanove "Morović".  
 
Za one koji osvoje treća mesta, nagrada je paket promotivnog materijala Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. 
  • Joca

    29.12.2021 15:06
    @Лиманац
    :facepalm:
    Samo toliko.
  • Лиманац

    29.12.2021 14:33
    Обавезни војни рок
    Спрема се омладина за служење држави!
  • Mile rent-a mozak

    29.12.2021 14:20
    I pitanje za pobedu u kvizu "Milioner" : " Kada je i gde ostvarena zadnja pobeda srpske vojske?"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.