Doček u Beogradu bez kovid propusnice

U Beograd će, prema nekim procenama, ovih dana doputovati najmanje 100.000 ljudi, jer žele najluđu noć da provedu na platou ispred Skupštine Srbije, na Sava promenadi ili u nekom od kafića.
Doček u Beogradu bez kovid propusnice
Foto: FoNet
Ispred Narodne skupštine Srbije nastupiće Sara Jovanović, Marija Šerifović i Jelena Karleuša, dok će Goran Bregović održati koncert na Sava promenadi.
Pored koncerata i vatrometa, Beograđani i turisti moći će da gledaju lasersko osvetljenje Kule Beograd.
Za one koji će prisustvovati koncertima organizovani su punktovi za antigensko testiranje, obezbeđene su maske, dezobarijere, ali se zbog dočeka na otvorenom neće tražiti ili proveravati kovid propusnice.
 
Moguć je samo pešački prilaz skupu, postavljene su barijere oko Pionirskog parka - praktično od Ulice kralja Milana ka Takovskoj sa jedne strane i sa druge strane od Dečanske ulice ka prilazima skupu.
 
Ulazi se isključivo kroz kontrolne punktove i radnici fizičko-tehničkog obezbeđenja biće na svakom od ulaza. Do izmena javnog gradskog prevoza doći će 31. decembra od 17 časova, u pravcu ka Domu Narodne skupštine, a od 18 sati više neće biti moguće skrenuti iz tunela prema Narodnoj skupštini.
 
Od 20 sati biće zatvoren saobraćaj iz Bulevara kralja Aleksandra.
 
Narednog dana, 1. januara 2022. godine, u svih 17 beogradskih opština organizuje se Ulica otvorenog srca.
  • Milorad

    01.01.2022 10:54
    Novogodišnja noc
    Evo, i Karleusu kad su rezimske novine u pitanju sad slusalo minimum 20000 ljudi. A sta bi sa onomad, praznim-punim Uscem, kojim je svima mozak ispirala godinama? Verovatno zena skontala kako idu neke stvari. Ili ce biti da je Serifovicka navukla svu naivnu i ced'nu?
    Kako god, svima zdravlja, ljubavi i sreće u 2022. A i pare nisu za odbaciti.
  • Pićuka

    31.12.2021 19:18
    Ponašajte se odgovorno i glasajte za SNS. Kapnu će neka para. Ako neko umre to mu je sudbina.
  • Slobodan

    31.12.2021 11:10
    Sve pusteno
    Sramota je da država ovo dozvoljava i da ne brine o zdravlju svojih gradnjama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.