Prikupljen novac za renoviranje kuće novinara Milana Jovanovića

Prikupljena su sva neophodna sredstva za renoviranje kuće novinara Milana Jovanovića, kome je kuća zapaljena pre tri godine.
Prikupljen novac za renoviranje kuće novinara Milana Jovanovića
Foto: 021.rs

Kako je preneo N1, asocijacija nezavisnih elektronskih medija (ANEM) uplatila je ukupno 2,8 miliona dinara na Jovanovićev račun.

"Posle tri godine da za Novu godinu dočekam da mogu da se radujem boljem sutra", rekao je Jovanović za N1.
On je zahvalio svim donatorima, gradjanima Srbije, Slavko Ćuruvija fondaciji, Reporterima bez granica i drugim.
 
Član ANEM Veran Matić kazao je da su u prikupljanju kompletne sume učestvovali Grad Beograd sa milion i po dinara, Multikom Grupa sa milion dinara, opština Grocka sa 300.000 dinara, a da su ostalo bile individualne donacije i prilozi koji su donirali članovi novinarskih udruženja.
 
On je naveo da je izuzetno važno da se realizuje ideja o osnivanju Fonda koji bi služio za pomoć novinarima kada im je uništena imovina.
  • Novvosadjanin

    01.01.2022 18:29
    Lopovi vode drzavu
    Cemu se nadati kad su sudije glavni izvrsioci kriminalaca.Narod svakim danom tone jer u Srbiji ne postoji pravda.Ceo zivot radim placam posteno poreze i onda zuti opljackaju zanatski fond pa dodje Vucic smanji penziju za oko 30 posto zato sto sam radio 40g ali nisam imao 65 nego 59g.Penzija mi je mesto 70 hiljada 30 hiljada.Zato nikom nista ne placajte idite svi budite socijalni slcajevi radite sve na crno budite kao politicari.
  • Marko

    31.12.2021 15:14
    Eto Vam Djilas (Multicom). A pristaše ovih što ga blate zapalili.
  • pera

    31.12.2021 14:51
    ..
    Mislim da ni na netu kad bi ukucali bizzar, ne bi izaslo nista slicno ovome. Zapale ti kucu, a posle se prikljuce donacijama dobrih ljudi, pa treba jos da im se zahvaljujes.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.