VIDEO: Ivica Dačić izviždan u Ulici otvorenog srca

Gromoglasni zvižduci i povici "ua" pratili su obraćanje predsednika Skupštine Srbije i Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića prilikom otvaranja manifestacije "Ulica otvorenog srca".
VIDEO: Ivica Dačić izviždan u Ulici otvorenog srca
Foto: 021.rs
Već prilikom najave voditelja ove manifestacije, koja se tradicinalno održava prvog dana Nove godine u centru Beograda, bilo je jasno da će publika njegov govor ispratiti negodovanjem.

Od početka pa do kraja govor je pratilo glasno negodovanje i zvižduci.

Dačić je, ne prekidajući, ipak održao govor u kojem je poželeo da deca ne budu samo budućnost, već i naša sadašnjost, kao i da svima bude bolje ne u budućnosti već danas.
 
 
Pre Dačića, okupljenima se obratio gradonačelnik Zoran Radojičić, koji nije ometan, istakavši da je "Ulica otvorenog srca" spoj umetnosti i humanosti.
 
Predsednik Skupštine grada i gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Nikola Nikodijević izjavio je novinarima, posle uvodnih obraćanja, da je negodovanje koje je pratilo govor Dačića "politička zloupotreba" svečanosti posvećene deci.
 
Na pitanje da li je na njoj mesto političarima, odgovorio je da su "uvek tu govorili političari", kao i da sam događaj nije politički.
 
Tokom otvaranja manifestacije, okupljeni su negodovali i kada su nastupali trubači tražeći da slušaju dečiji hor "Čarolija" koji je prethodno izveo nekoliko numera.
  • Saša

    05.01.2022 09:38
    Koji crni "narod"?
    Nije njega izviždao nikakav "narod", najmanje spontano. To su mu napakovali ortaci iz SNS-sekte, čisto da mu miniraju predizbornu kampanju u koju je krenuo. Da su to bili obični građani ne bi ni onaj odgajivač vrabaca stigao da sastavi celu rečenicu bez zviždanja i psovanja.
  • Svinjaroti

    02.01.2022 16:16
    Jel to najbolja udavaca vasarska mecka provodadzise opoziciju?

    Hoce li prodati svoje stare prijatelje radikaske talibane koje poznaje od detinjstva?
  • ciga

    02.01.2022 14:20
    sviranje q...
    @Svetlana
    Koju crnu toleranciju ? O čemu vi to pričate,neko nam po glavi skače 30 g bio je uz je svako moguće zlo koje je pogodilo ovu zemlju i narod,i sad treba da se bude tolerantan ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.