VIDEO Baka Prase napustio Srbiju: Pretili su mi ubistvom

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase otkrio je danas da se preselio iz Srbije zbog pretnji koje je dobio nakon smrti Kristine Kike Đukić.
On je na svom Instagram profilu poručio da se verovatno "trajno preselio iz Srbije".

Ilić kaže da je dobijao različite vrste pretnji, koje su išle od toga da će ga neko prebiti, pa do toga da će ga ubiti.

"Jednostavno nisam mogao da se nosim sa tim pritiskom. Preselio sam se u Amsterdam. Trenutno sam u stanu kod mame i tate. Prodao sam Ferarija, kupio sam stan u Amsterdamu. Dok mi se stan ovde sređuje živim kod mame i tate", rekao je Ilić.
 
Dodao je da više neće snimati za Jutjub jer, kako kaže, ne zarađuje ništa zbog toga što više nema sponzore.
 
"Gde god idem ljudi me gledaju, ko zna šta ko misli zbog svega što je bilo. Ljudima nije bitno da li sam kriv ili ne za bilo šta, samo žele da me napadaju i optužuju. Ne znam šta će dalje da bude. Nemam nikakav plan. Ne znam da li ću snimati za Jutjub. Ne osećam se više kao da želim da snimam, drugo moram da počnem da radim neki posao običan i da zaradim za život ovde, pošto je ovde živeti skupo", rekao je u videu na Jutjubu Bogdan Ilić.
 
Podsetimo, popularni jutjuber je dao izjavu u odeljenju za Viskotehnološki kriminal MUP o svim poznatim okolnostima u vezi sa smrću Kristine Đukić, koja je koristila nadimak Kika na društvenim mrežama.
 
 
Kika Đukić je bila popularna, mlada influenserka koja je na različitim društvenim kanalima okupljala na stotine hiljada mladih. 
 
Široj javnosti je postala poznata kada je ušla u verbalni sukob upravo sa Bogdanom Ilićem.
 
Njih dvoje su se raspravljali i pred televizijskim kamerama, a u intervjuu koji je ona tada dala za Blic, rekla je da dobija razne pretnje na mrežama zbog čega se "trese od stresa".
 
Mnogi su nakon njene smrti za istu počeli da optužuju upravo Ilića, koji s druge strane tvrdi da su u poslednje vreme bili u odličnim odnosima.
  • 002211

    05.01.2022 10:09
    I tamo će imati frke isto. Nek' ide u Vladivostok.
  • Ajde sinak

    04.01.2022 08:55
    Dosta je bilo leba bez motike.
  • Ns

    03.01.2022 17:12
    Stari
    Gde god da jesi u mojoj kuci nisi. Blokiran si za Moju decu i ti i ostale mudje. I samo report i report na svaki video koji vidim van moje kuce ili mog naloga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.