Vučić o blokadama: Vlast ispunila zahteve, nastavak protesta politička igra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je vlast prihvatila zahteve naroda koji je blokirao saobraćajnice u Srbiji, a da je nastavak protesta i blokada politička igra.
Vučić o blokadama: Vlast ispunila zahteve, nastavak protesta politička igra
Foto: 021.rs

"Nikakvih pomeranja, nikakvih novih akcija i delovanja Rio Tinta u budućnosti neće biti dok o tome sami između sebe ne budemo na bilo koji način razgovarali. A kada će to biti, daleko je to vreme pošto nikakve studije nismo dobili", rekao je Vučić.

Predsednik je naveo da ne vidi smisao protesta "ni danas ni za mesec, ni za šest meseci".

Vučić je naveo da su zahtevi blokada ispunjeni, a da mu je žao što su "morali da izmišljaju njegove izjave da bi nekoga pozvali na neke proteste".
 
Prema njegovim rečima, država je uradila svoj deo posla prihvatanjem zahteva, a nastavak protesta je ocenio kao političku igru opozicionih grupacija.
 
"Sve što ne ugrožava bezbednost ljudi, nemam ništa protiv", rekao je Vučić i dodao da mu protesti ne smetaju ni u političkom smislu.
 
"Ništa ne izaziva bes ljudi više, nego kada ga zaustavite u njegovom slobodnom kretanju i narušavanju njegovih ustavnih prava", kazao je predsednik.
  • Milivoj

    05.01.2022 18:06
    Naslov
    Politička igra vlasti, protesti nastavljeni do ispunjenja zahteva
  • Lole

    04.01.2022 09:15
    Vlast nije ispunila uslov svih uslova - nije oterala Rio Tinto iz Srbije.
  • Vanja

    04.01.2022 00:47
    TI SI NAJVEĆA POLITIČKA IGRA
    A šta ti glumiš od 2012.godine i koje ti igre igraš sa našim parama, našim strpljenjem, i našom imovinom.....? Koliko ide para za kupovinu glasoa, podmićivanje penzionra, prodaju sendviča i po nekoliko crvenih za glas, i kada bih nabrajao šta sve radiš, odnosno radite, ne bi stalo ni na 1000 stranica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.