Brnabić o Šolaku: Sve ovo je napravljeno novcem građana Srbije i zloupotrebom državnih resursa

Premijerka Srbije Ana Brnabić komentarisala je to što je kompanija koju predvodi srpski biznismen Dragan Šolak preuzela vlasništvo nad engleskim premijerligašem Sautemptonom.
Brnabić o Šolaku: Sve ovo je napravljeno novcem građana Srbije i zloupotrebom državnih resursa
Foto: 021.rs

Ona je ocenila da ta akvizicija "kristalno jasno pokazuje kakva smo bili oligarhija u prvoj deceniji 2000-ih, dok su Srbiju vodili Šolakovi politički i poslovni partneri".

"Sve ovo napravljeno je novcem građana Srbije, zloupotrebom državnih resursa (Telekoma) i političke moći", napisala je Brnabić na Tviteru.
 
Uz to je podelila vest Skaj njuza o tome da će kompanija koju predvodi Šolak preuzeti Sautempton.
"Pored toga, samo da skrenem pažnju i na to da Sky News kaže da je United Grupa tajkunski medij: Serbian tycoon Dragan Šolak, who funded the United Group...", navela je Brnabić.
 
 
Ona je podelila i snimak SNS Srbija o kulturnim znamenitostima u Beogradu, uz koji je napisala da se "SNS politikom bavi kako bi pomogli da se ostvare potencijali naše zemlje i ljudi, kako bi se živelo bolje i ponosilo uspesima".
 
"Na politiku ne gledamo kao na način da postanemo medijski moguli, vlasnici fudbalskih klubova i stotina miliona evra na računima širom sveta", poručila je Brnabić uz hešteg "Nismo isti".
  • Nina

    08.01.2022 00:13
    Svi koji imaju mogućnosti -
    bežanija.
    U svet!
    Od ovih koji napadaju i onih koji brane" poštene", nećemo na ovim prostorima živeti bolje ni za 100 iliti 600 miliona godina.
    Naš život je oko 80 godina.

  • Lala

    06.01.2022 14:34
    ko o cemu...
    Kakva je to vlast koja svaki dan prica o lopovima DJilasu,Solaku a ne pokrece krivicni postupak.Ili je ocita laz ili saradjuju sa njima ,trece nema.
  • boki2

    06.01.2022 14:20
    tačno od naših para se finansira i rio tinto i eps i rts nis razne banke advokati koji stalno nešo štrajkuju a usluge njim poskupljuju iz dana u dan a tek ovi gramlježivci notari o nima i da se nepriča psebna banda

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.