Vulin: Pokrenut disciplinski postupak protiv službenika MUP-a koji su pevali o Vukovaru i Srebrenici

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da je počeo disciplinski postupak protiv osoba koje su se pojavile na snimku u kojem pevaju "neprimerene pesme".
Vulin: Pokrenut disciplinski postupak protiv službenika MUP-a koji su pevali o Vukovaru i Srebrenici
Foto: 021.rs

Pre nekoliko dana pojavili su se snimci na kojima pripadnici MUP-a pevaju pesme u kojima se Novi Pazar i Sjenica porede sa Vukovarom i Srebrenicom i u kojima se prizivaju novi zločin. 

"MUP najoštrije osuđuje takvo ponašanje bez obzira što je to izvršeno van službe", rekao je Vulin za TV Pink.

Kako je objavljeno ranije, na zabavi organizovanoj u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju, pripadnici MUP-a pevali su pesmu u kojoj se govori o zločinima u Srebrenici i Vukovaru.

  • Zeljko

    05.01.2022 20:06
    Izdvojeno misljenje
    Pevali su i prizivali zlo. Nazalost mnogi to pevaju svako na svoj nacin u zavisnosti od muzikalnosti. Pocinje od murala zlocincima pa preko pevajuceg junastva, zavrsava - videli smo kako u skorijoj proslosti. Leciti umove pod hitno!
  • Teta

    05.01.2022 16:42
    Stana
    A za stan nista? Bio u Kanadi 9 puta??? Lazov obican. Kao i gazda.
  • Sambolero

    05.01.2022 12:31
    Ti sokolovi nocu cuvaju lokale sa sluzbenim znackama oko vrata,pomazu prijateljima u nevolji novcano a i ne retko lepim recima protiv onih koji nesto duguju nekome...Dali Vulin sme pitati ko u policiji drzi carde,restorane,auto pijace,stanove,vile,bazene itd???Unutrasnja kontrola ne sme da zucne o policajcima koji u Saj-u imaju plate 130.000dinara ali zato vozikaju auta od 80.000Evra!!!Kada se to pocne resavati masovno ce ljudi poceti verovati vlasti,ovako je smesno...Pred izbore se uhapsi par obijaca trafika i to je to...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.