FOTO: Pokušala da unese u Srbiju pun gepek "Roleks" zidnih satova, utvrđuje se da li su originali

Carinici su u utorak, 4. januara na prelazu Kelebija, u saradnji sa policijom, otkrili i zaplenili 36 najverovatnije originalnih zidnih satova robne marke Roleks.

Kako navode u Upravi carine, prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojen pežo kojim je sama putovala 44-godišnja državljanka Srbije.

Pregledom automobila, u prtljažniku su pronađene dve velike kartonske kutije sa pomenutim zidnim satovima spakovanim u luksuzna kožna pakovanja.

Vrednost zaplenjenih satova biće poznata nakon što se utvrdi da li su originali ili dobro urađene kopije.

  • 9

    05.01.2022 19:35
    Hita naš ministar
    i onaj dojučerašnji da im sa svoje ruke
    pokažu kako izgleda pravi Rolex Bao Dai kupljen
    narodnim ( poreskim) parama.
  • Miki Maus

    05.01.2022 17:28
    Rolex za na zid
    Ne postoji "originalni zidni sat robne marke Rolex" pošto Rolex nikada nije proizvodio zidne satove. U najboljem slučaju to je reklamni materijal proizveden za Rolex koji nije namenjen prodaji već se besplatno deli, npr. autorizovanim dilerima. S obzirom na količinu, najpre će biti da ti satovi nemaju ama baš nikakve veze sa firmom Rolex, ali u oba slučaja radi se o komadu plastike sa jeftinim kvarcnim mehanizmom. Shodno tome su im i tržišne cene, a proizvodna teško da prelazi 10 EUR.
  • Sabahudin

    05.01.2022 16:31
    Omerović
    Ukoliko na satu piše "Made in PRC" verovatno je kineski original...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija