Jedanaesti dan potrage za nestalim Splićaninom, njegov otac kaže: Očekujem susret sa MUP-om

Nenad Periš, otac nestalog Splićanina Mateja Periša, izjavio je da nema nikakvih novih informacija o svom 27-godišnjem sinu i istakao da se nastavlja potraga na Dunavu.
Periš je rekao da očekuje da će se danas videti sa pripadnicima MUP-a.
On je naglasio da ništa nije ukazivalo na ceo ovaj slučaj i dodao da je njegov sin, za kojim se traga već 11. dan, bio pun planova za budućnost
"Znao sam gde ide i sa kim u Beograd, ništa nije ukazivalo na ovu neverovatnu situaciju. Nisam mogao predvideti da bi se nešto ovako moglo dogoditi", rekao je Nenad Periš za TV Pink i dodao da je savetovao sina da dočeka Novu godinu negde bliže.
 
Periš je rekao da se čuo sa Matejom pre nego što je prešao granicu, da bi kasnije sutradan saznao da mu je sin nestao.
 
"Ubija me vreme, analiziram situaciju, nešto se moralo dogoditi u svemu tome, ili samo Mateju ili nešto drugo. Nadam se da ću se sa Matejom vratiti u Split", rekao je otac nestalog mladića.
  • 4562

    12.01.2022 00:54
    x
    Društvenim mrežama kruži zumiran snimak ispred restorana Savamala, u kojoj se vidi da su ga sačekali i da je tu,tik uz Savu bila neka tuča. Čitajući komentare sa hrvatskih portala koji poznaju to društvo i poslove u Splitu,a takođe i srpske portale koji beton halu vezuju za kriminal,da se zaključiti da je uzrok svega ovoga neka priča vezana za trgovinu narkoticima. Sa druge strane, planiran put u Bg unapred 6 meseci potvrđuje sumnju. Daj Bože da još uvek ima šanse da se sve dobro završi.
  • Ja

    10.01.2022 15:35
    Molim Boga
    Da nadju Mateja! Toliko dobrote u tim ocima...
  • x9

    10.01.2022 14:51
    x7
    Sada dolaze i Hr policajci u Srb,pa ce valjda zajedno traziti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija