Patrijarh Porfirije ima koronu

Patrijarh SPC Porfirije pozitivan je na korona virus, pokazalo je današnje testiranje.
Kako je saopštila SPC, on će u skladu sa određenim protokolom i savetima lekara predstojeće dane provesti na kućnom lečenju.
 
Kako se ističe, patrijarh ima veoma blage simptome virusne infekcije, određena mu je odgovarajuća terapija i poštuje sve epidemiološke mere.
"Putem elektronskih komunikacija u stalnom je kontaktu sa saradnicima i administrativne poslove obavlja potpuno nesmetano. Takođe, ne prestaje da molitveno podržava lekare i medicinsko osoblje u njihovom trudu, a posebno se moli za isceljenje svih koji su zahvaćeni epidemijom", navodi SPC.
 
Patrijarh je iskazao žaljenje što se javne manifestacije u kojima je trebalo da učestvuje odlažu do daljeg.
  • pajo patak

    11.01.2022 13:46
    @Лиманац
    zboriš kao pravi arhiMANDRIL.
  • Лиманац

    11.01.2022 12:35
    Молимо се Богу за оздрављење нашега патријарха Порфирија. Злонамерне мисли и коментари одраз су немоћи и духовне празнине појединаца, који, и као такви, у својим душама ипак имају трачак љубави и саосећања за своје ближње, али које тешко могу да изнесу у јавност. Молимо се и за такве људе, за њихово спасење и ступање на прави пут.
  • Zabrinuta

    11.01.2022 12:16
    Turkulov pozovite! Vip!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.