Brnabić za Rojters: Ne znam kada je Đoković dobio rezultate testa, moraće da pojasni

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je izjavila da nije "ni optimistična ni pesimistična" po pitanju toga da li će Novaku Đokoviću biti dozvoljeno da igra Australijan open.
Brnabić za Rojters: Ne znam kada je Đoković dobio rezultate testa, moraće da pojasni
Foto: 021.rs
Ona je rekla da se nada da će odluka biti uskoro donesena.
"Nadam se da će konačna odluka biti uskoro saopštena. Nesigurnost nije dobra ni za jednu od zainteresovanih strana, ni za Đokovića, ni za Australijan open", rekla je Brnabić u intervjuu za Rojters.
Upitana o tome da li je Đoković prisustvovao događaju Teniskog saveza Beograda 17. decembra, dan nakon što je bio pozitivan, Brnabić je rekla da bi Novak "očigledno prekršio pravila" da je znao za rezultat testa pre nego što je učestvovao na događaju.
 
"Međutim, potrebno je dodatno pojašnjenje. Ne znam kada je dobio nalaz testa, kada ga je pročitao" dodala je Brnabić.
 
Podsetimo, ranije je saopšteno da je Brnabić razgovarala sa premijerom Australije Skotom Morisonom o trenutnoj situaciji u vezi sa Novakom Đokovićem, zatražila da najbolji teniser sveta ima fer tretman australijskih vlasti, kao i da se poštuju sva njegova prava, saopšteno je iz vlade.
 
Sve najvažnije vesti u vezi sa učešćem Novaka Đokovića na Australijan openu pratite na OVOM LINKU.
  • Aleks

    12.01.2022 14:54
    Pa koga jos zanima sta ti znas (malo toga) ili ne znas (skoro sve)? Jedino sta nas zanima je da ti vidimo ledja i to sa velike razdaljine....da se vratis odakle se odla, a po mogucstvu da odes jos dalje, recimo sce do Australije, to je sad aktuelno, a dovoljno daleko! I da se niakd ne vratis, naravno!
  • Ja sam Radov

    12.01.2022 09:58
    Brnabic za Rojters;ne znam kako je Djokovic dobio rezultate testa,morace da pojasni; vec kad smo kod pojasnjavanja da li moze da narodu pojasni premijerka kako je Rio Tinto dobio pozitivan test od Ane Brnabic da moze iskopavati Litijum u Jadru.
  • @NS

    12.01.2022 02:46
    Pa dobro mozda ie zarazio neku decu, a ona zarazila neke svoje roditelje, babe, dede, mozda je neko od njih i umro, ali brate sta ste se okomili na naseg najboljeg ambasadora u svetu, skinite mu se vise sa djokice

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.