Sednica Kriznog štaba u petak u 15 časova

Sednica Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa zakazana je za petak u 15 časova, rečeno je u Vladi Srbije.
Sednica Kriznog štaba u petak u 15 časova
Foto: 021.rs

U Srbiji je nakon novogodišnjih praznika došlo do naglog rasta broja zaraženih koronavirusom, a juče je zabeležen rekordan broj novozaraženih u jednom danu – čak 13.693.

Danas je došlo do blagog pada, ali je broj novoregistrovanih slučajeva zaraze koronavirusom i dalje petocifren – 12.877. Od poslednjeg preseka preminulo je 26 osoba.

Lekari upozoravaju da je prethodnih dana, usled širenja omikron soja, povećan pritisak na kovid ambulante, ali da, srećom, nije došlo do naglog rasta broja hospitalizovanih osoba.

  • G.j

    12.01.2022 18:45
    G.j
    Izgubili su kredibilitet! Ovako samo izazivaju narod na jos vece proteste!
  • Svetlana

    12.01.2022 18:45
    Mozak se stidi
    Kad prodje Srpska NG
    Pa dobro nisu sacekali i da sv Jovan prodje jer i njega gospoda u restoranima slavi...
  • NezainteresovaniLala

    12.01.2022 17:51
    Miki Maus
    Ovo je Miki Maus Krizni stab,potpuno neodgovoran i korumpiran,jer se vodi samo politickim interesom svoje hajducke druzine u kojoj su razne Kisicke I Brnabicke i razni Vesici zajahali pa ne umeju da zakoce.Licemerno je da zakazuju sednicu posle jos jedne proslave jer nemaju petlju da je otkazu.Prethodni komentator je potpuno u pravu i za djake i njihove roditelje koji moraju da sacekaju da se druzina otrezni pa da saznaju ko ce kada u skolu i po kojem modelu.Kisicki i lekarima iz te tuzne skupine treba oduzeti lekarske licence. Bruka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija