Vesić: Na sednici Kriznog štaba biću protiv uvođenja novih mera ako štete privredi

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da ne zna da li će na sednici Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa biti reči o novim merama.
Vesić: Na sednici Kriznog štaba biću protiv uvođenja novih mera ako štete privredi
Foto: 021.rs
Dodao je da će on kao predstavnik glavnog grada biti protiv uvođenja mera koje bi štetile privredi.

Vesić je za RTS izjavio da će se kao predstavnik Beograda na sednici Kriznog štaba, koja je zakazana za petak, zalagati da se ne uvode nove mere, a da građani imaju "individualnu odgovornost" za poštovanje postojećih mera.

On je dodao da se veliki porast broja novozaraženih korona virusom beleži i u zemljama koje imaju mnogo veći procenat vakcinacije protiv korona virusa, i koje su se opredelile za zaključavanje.
 
Prema njegovim rečima, u Srbiji je vakcinu protiv korona virusa do sada primilo 48 odsto ukupnog broja stanovnika, dok je trećom dozom vakcinisano 25 odsto ukupnog stanovništva.
  • akademik

    13.01.2022 09:32
    hvala
    budućem gradonačelniku na predanom radu !bio si odličan , ali znajući tvoju snagu bićeš još bolji ! živela Srbija !
  • Xxx

    13.01.2022 07:50
    @yyy
    A ko uopste i radi...bar ovi koji su na drzavnim jaslama?! Ja sam spoijo do 15.1 a posle idem na bolovanje zbog korone! Koce po ovoj hladnoci da ide na nerad i jos mije sve placeno! Pa ovako nepostoji nigde na svetu! Hvala Vucicu!
  • Ena

    12.01.2022 22:09
    Ccccc
    Znaci opet cekamo petak pa da vidimo jel nam deca krecu u skolu!Odlicno!Dok se prave koncerti,rodjendani,zurke.....Nasu decu prebace na online nastavu i to je resenje?Ko ce raditi kada se svi zarazimo?Privatnik te sutne odmah ili radis sa temperaturom jel nema ko da te menja a bojis se otkaza!Sramota!Zao mi je zdravstvenih radnika....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.