Đurović: Žao mi je što se Đoković nije osvrnuo na stanje u migrantskom hotelu

Izvršni direktor Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila Radoš Đurović izjavio je da mu je žao što se Novak Đoković nije osvrnuo na stanje u migrantskom hotelu u Australiji.
"Žao mi je što se Novak Đoković nije osvrnuo na stanje u migrantskom detencionom centru i osvetlio patnje lica koja traže azil u Australiji, a provode godine zatvoreni u istim centrima širom zemlje", napisao je Đurović na svom nalogu na Tviteru.
Prema njegovim rečima, u tim centrima "deca odrastaju, a ljudi žive u zatočeništvu" i dodao da je to nešto o čemu šira javnost malo zna.
Đoković je zbog problema sa vizom proveo pet dana u hotelu "Park" za migrante u Melburnu, nakon čega mu je dozvoljeno da uđe u Australiju.
 
Sve najvažnije vesti u vezi sa učešćem Novaka Đokovića na Australijan openu pratite na OVOM LINKU.
  • Samo pitam

    13.01.2022 20:44
    Češagija
    Jesi Đuroviću uspeo i ti malo da se ogrebeš o Novaka Đokovića? Ono, da kažeš i ti neku da ti ime izađe u medijima? Mnogo si mi zabrinut za migrante u Australiji, kao i tvoj šef koji je 90-tih raspirivao nacionalnu mržnju i gurao ljude u rat za "srpstvo" a danas umesto da brani državljanina Srbije on ga prekoreva zbog odbijanja vakcinacije. I on se očešao o Noleta da bi se dodvorio svojim stranim nalogodavcima. Ljigavci prljavi...
  • Djurovic

    13.01.2022 17:40
    Nisi Novak, A Novak je izuzetak sto vi nikad necete biti, niste mu ni do malog noznog prsta, vakcinisana 3×
  • svitac

    13.01.2022 16:17
    Polako rođače, još nijedan intervju nije dao, ima kada. Naročito po napuštanju Australije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.