Vulin: Beograd u poslednjih 40 godina nije bio bezbedniji

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da Beograd u poslednjih 40 godina nikada nije bio bezbedniji nego sada, što je rezultat rada beogradske policije.
Vulin: Beograd u poslednjih 40 godina nije bio bezbedniji
Foto: 021.rs
Kako je saopštilo Ministarstvo, Vulin je za televiziju Hepi rekao da će prioritet rada policije i u narednom periodu biti bezbednost i sigurnost građana, borba protiv organizovanog kriminala, ali da će u fokusu biti i borba protiv uličnog kriminala koji u najvećoj meri pogađa običnog čoveka.

On je kazao da je Srbija nakon hapšenja Veljka Belivuka daleko mirnija, sigurnija i stabilnija i da "nije dobro mesto za kriminal".

Prema njegovim rečima, svaki policajac i svaki načelnik policijske uprave mora da zna da nema krupnih i sitnih krivičnih dela i da mora da vodi računa o tome kako se grđaani Srbije osećaju na ulici.
 
"Mi smo ojačali instituciju pozornika i njih 228 je zauzelo svoje radno mesto u prestonici. Ove godine odškolovali smo oko 400 pozornika i radićemo to svake godine dok ne premrežimo celu Srbiju mrežom pozornika. Svaki kvart mora da ima svog policajca, čoveka koga poznajete, koji tu provodi vreme, koji zna problematiku kvarta", naveo je Vulin.
 
On je ponovio da "dok je predsednik države Aleksandar Vučić i dok je on ministar policije" - marihuana u Srbiji nikad neće biti legalizovana.
  • Alex

    21.01.2022 20:34
    !!!!
    Lazove i dezerteru, pozdravi tetku.
  • Boro iz Pobede

    16.01.2022 09:08
    Bez naslova
    Kako voli frajer uniformu, u pedesetoj godini je zavoleo.
  • Seka

    15.01.2022 23:40
    Da nisi tuzan bio bi smesan
    Za tebe licno sigurno jeste. Za narod nije.Policija korumpirana, policajci bahati.U tebe, ni u njih niko vise nema poverenja.
    Jadni ste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.