Više od pola miliona mladih prijavilo se do 18h za pomoć od 100 evra

Više od pola miliona mladih prijavilo se za novčanu pomoć od 100 evra, za prvih 18 sati od početka prijave, što je otprilike polovina građana koji na to imaju pravo.
Više od pola miliona mladih prijavilo se do 18h za pomoć od 100 evra
Foto: Pixabay

Ministar finansija Siniša Mali je na Instagramu naveo da "to pokazuje da je u pitanju prava i dobra mera, koja pokazuje snagu naše države, kao i to da ispunjavamo obećanja".

"Možete da se prijavite na portalu Uprave za trezor, na adresi idp.trezor.gov.rs, a potrebno je samo da unesete JMBG, broj lične karte i da izaberete banku u kojoj želite da vam novac bude uplaćen. Isplate slede od 1. februara", precizirao je ministar, dodajući da prijave traju do 30. januara.

U ponoć je počela prijava građana za dobijanje državne pomoći, a Mali je ranije rekao da se u prvoj minuti prijavilo 1.370 ljudi.
 
Ministar je naglasio da je država izdvojila ta sredstva za mlade kako bi se smanjile negativne posledice virusa korona i pomoglo građanima da što lakše prebrode težak period.
  • @Miloš iz Zemuna

    16.01.2022 18:05
    Niste razumeli moj sarkazam što i nije tako važno, vi ste svakako jedna veoma nevaspitana, bezobrazna i osiona osoba te mi je drago što vas više neću čuti i što ćete, nadam se, uskoro napustiti našu zemlju.
  • Miloš iz Zemuna

    16.01.2022 17:10
    odgovor nepoznatom komentatoru
    Sve lažeš ali nema veze. Ovo je moj poslednji odgovor.
    Koji pošteni ljudi imaju pare u Srbiji? Oni koji rade najprljavije, najteže i najopasnije poslove koje drugi ne smeju, ne mogu ili neće da rade. Bravarske montaže i mašinstvo su samo jedan od tih poslova. Doviđenja.
  • @Miloš iz Zemuna

    16.01.2022 16:30
    Sada vam i garantno pismo treba, po svemu sudeći falsifikovano? Da li ste sigurni da, u svetlu skorašnjeg događaja sa jednim teniserom, želite baš u Australiju? Čak i bez toga, da li ste sigurni da oni uopšte i žele nekoga ko je toliko nesposoban da ništa ne ume sam da uradi? I odakle tebi "mnogo više od 100€"? Ovde svaki dan čitamo kako je narod gladan i nema hleba da jede, da je sve poskupelo, da se nema više ni za najosnovnije i da samo razbojnici imaju para, a ti trčiš da pokupiš ovih 100 evra iako imaš već "mnogo više".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.