Radnike pošte u Zemunu policija će čuvati od ljutih stanara zgrade

Poštanskim radnicima u ekspozituri 144 u Zemunu rečeno je da će ih ubuduće čuvati policija, saopštio je Sindikat radnika pošte Sloga.
Radnike pošte u Zemunu policija će čuvati od ljutih stanara zgrade
Foto: 021.rs (arhiva)

Kako navode, radnici te pošte su od novembra prošle godine svakodnevno na udaru ljutih stanara zgrade u kojoj se nalazi poslovnica, jer ih polivaju vodom i gađaju jajima.

U tom sindikatu kažu da je radnike, nakon što su u nedelju najavili mogućnost da obustave rad, jutros obišao direktor i obećao da će ih do rešenja problema ubuduće čuvati policijska patrola.

"Nadamo se da je prisustvo policije u ekspozituri samo privremenog karaktera i da neće predstavljati i zaštitu očigledno lošeg ugovora javnog preduzeća Pošta Srbije o zakupu prostorija u stambenoj zgradi gde je nemoguće vršiti dostavu paketa, zbog čega je uostalom problem i nastao", ocenjuju u saopštenju.
 
Navode da je poštanska poslovnica 144 u Zemunu, u ulici Prve pruge 1 sa tri automatizovana šaltera otvorena 15. novembra, a da je stanarima pre otvaranja rečeno da će tu biti šalteri sa uplatom – isplatom, ali ne i dostavna pošta sa kuririma Post ekspresa.
 
"Ubrzo nakon otvaranja uočeni su ozbiljni problemi za stanare zgrade i zaposlene koji se ogledaju u buci kamiona koji dovoze razmenu pošte u 4 sata ujutru, a pošto ne postoji adekvatni prilaz ekspozituri, skeniranje pošiljaka se obavlja napolju, ispred zgrade, zbog čega ih ljuti stanari sa svojih terasa polivaju vodom, gađaju jajima i drugim predmetima opasnim po život", saopštila je Sloga.
  • Nenad

    19.01.2022 15:37
    Stanari hoće noćni klub
    Stanari bi verovatno više voleli da imaju noćni klub, kafić, kladionicu ili kafanu. Šta će im pošta.
  • Yup

    17.01.2022 23:09
    Opasnim po život?!?!
    "...čega ih ljuti stanari sa svojih terasa polivaju vodom, gađaju jajima i drugim predmetima opasnim po život",
  • /

    17.01.2022 22:51
    /
    ovo se u novom sadu nikada nece desiti zbog silnih podguznih muva

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.