Tadić: Moja potencijalna kandidatura na predsedničkim izborima je pretnja ne samo Vučiću

Lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić rekao je da nikada neće odustati od političke borbe.

Kako je naveo, odluku o kandidovanju na predsedničkim izborima doneće narednih dana.

"Ja nikada neću odustati od političke borbe, a moja potencijalna kandidatura je pretnja ne samo Aleksandru Vučiću nego i kompetentnim predsedničkim kandidatima o kojima razmišljaju neki opozicioni prvaci", rekao je bivši predsednik Srbije u "Utisku nedelje".

"Moja kandidatura je na nivou realne pretnje i narednih dana ću o tome odlučiti vrlo ozbiljno sa svojim saradnicima", dodao je.
 
Izbori za predsednika Srbije biće održani 3. aprila, a do sada su svoje kandidature najavili predsednik DSS Miloš Jovanović, koga će predložiti koalicija NADA, lider Dveri Boško Obradović, novinar Srđan Škoro koga je predložio Pokret "Da se struka pita", dok je Stranka slobode i pravde predložila generala Zdravka Ponoša.

Komentari 106

  • Bivsi

    30.01.2022 00:32
    Predsednice
    Necu da te osudjujem ni za sta samo da te zamolim da se ne kandidujes i rasturas glasove jer ovi moraju pasti a to moze samo ako bude predlozeni kadidat.Tvoja kadidatura bi bila kao kandidatura BELOG koji je samo razvodnio glasanje.PROCITAJ DVA PUTA MOLIMO TE,ovako ce liciti da radis za AV -AV.
  • Dakle

    29.01.2022 18:40
    Životna greška mi je što nisam 6. oktobra 2000 spakovao kofere.
  • uros

    28.01.2022 08:01
    sedeo si ti.. odsedeo
    kako te nije sramota

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.