Čanak: Ponoš ima manje šanse da pobedi Vučića od Tadića

Lider LSV-a Nenad Čanak izjavio je da predsednički kandidat Stranke slobode i pravde, Zdravko Ponoš, ima manje šanse da na izborima pobedi Aleksandra Vučića, nego što bi imao Boris Tadić.
Čanak: Ponoš ima manje šanse da pobedi Vučića od Tadića
Foto: 021.rs
"Povodom inicijative da se za predsednika Srbije kandiduje general Ponoš, moram da primetim da gospodin Ponoš, uz dužno poštovanje, ima znatno manje šanse da pobedi kandidata SNS Aleksandra Vučića od političara koji je već obavljao tu dužnost, Borisa Tadića", rekao je Čanak agenciji Beta.
Ocenio je da bi kandidaturom Tadića bila ispravljena nepravda koja mu je, na jednim od prošlih izbora, bila naneta.
"Kandidaturom Tadića, koju bi sasvim sigurno podržala većina opozicionih grupacija u Srbiji, bila bi i ispravljena nepravda koja je tom kandidatu bila naneta na jednim od prošlih izbora štetočinskom kampanjom tzv. belih listića i Srbija bi dobila šansu za promene koje su joj, očigledno, više nego potrebne", naveo je Čanak.
  • Lejla

    25.01.2022 15:46
    LSV-SNS koalicija
    Nenad Čanak je predsednik Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju u vojvođanskoj skupštini, Olena Papuga državna sekretarka u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, u Novom Sadu je LSV Nenada Čanka u koaliciji sa SNS. Čanak ti nisi opozicija.
  • Ozi

    25.01.2022 10:25
    @Jova
    Kako mislis da jedan saradnik sluzbe (koja stiti stranku SNS a ne drzavu) ce pljuvati po kriminalnoj vlasti? Njegov zadatak je uzurpacija ideje i ideologije Vojvodine i on to vec 30 godina uspesno radi za Sluzbu.
  • Panonski Vepar

    25.01.2022 09:49
    Nenad je svojim izjavama, postupcima toliko unazadio i " unakazio" Vojvodinu i Vojvodjane koji su vecinom dobri i plemeniti ljudi da je to bruka. Preko 30 godina se " kobajagi" bori za Vojvodinu ( ustvari za svoj dzep ) i uvek se prikrpi novoj vlasti i glumi opoziciju. Sada je Vucicev " glasnogovornik" a ne opozicija a i ne izlazi iz studija Milomira Marica sto potvrdjuje njegovo " opoziciono" delovanje. Nenadovi i Milomirovi stalni susreti bude " dodatnu " sumnju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija