Komunistička partija postala Srpska levica i za šefa izabrala Radoslava Milojičića Kenu

Nekadašnji predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke Radoslav Milojičić-Kena izabran je za predsednika stranke Srpska levica, a plan je i da izađu na aprilske izbore.
Kako piše Blic, Komunistička partija, čiji je predsednik bio Joška Broz, unuk Josipa Broza Tita, promenila je na kongresu održanom prethodnog vikenda naziv u Srpska levica, a potom je za predsednika predložen i izabran Milojičić.
 
"Postojimo tek nekoliko dana, mlada smo stranka. Ideja je da se uključi što veći broj mladih ljudi, nova generacija političara, na čemu već dugo insistiram i da izađemo na izbore za dva meseca", izjavio je Milojičić.
Kako je naveo, cilj im je "podizanje ozbiljne organizacije koja trenutno ne postoji unutar cele opozicije".
 
"Mi to znamo da radimo operativno i pokušaćemo da damo doprinos rušenju režima", rekao je Milojičić.
  • Soja-Sos

    28.01.2022 12:14
    Ajao, pogledajte mu facu, čovek ko stvoren da bude predsednik Srbije, da vodi državu, pospeši ekonomiju i uguši korupciju. Ajao!
  • bojack

    25.01.2022 21:09
    ne.
  • ns ja

    25.01.2022 13:40
    Ne verujem, evo ga ovaj što je u vreme DS-a izdavao bagere pod zakup EPS-u i to u knjigama je pisalo da su imali 48h radnih časova /dnevno!!!!
    Alal nam levica!!!
    Doduše možda je čovek i bio levičar (ili i sada jeste) kada je bio mlad i nije imao devojku!? :))))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija