Vučić odlučio: SNS i SPS odvojeno na izbore

Srpska napredna stranka (SNS) i Socijalistička partija Srbije (SPS) nastupiće odvojeno na predstojećim parlamentarnim i beogradskim izborima.
Vučić odlučio: SNS i SPS odvojeno na izbore
Foto: 021.rs
U SNS-u očekuju podršku socijalista kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, preneo je list Nova.
Prema navodima lista, odluku da SNS samostalno nastupi na predstojećim izborima Vučić je doneo pošto su nedavna istraživanja javnog mnenja pokazala da stranke vladajuće koalicije mogu da računaju na veći broj glasova ukoliko na izbore izađu na odvojenim listama.
Nova je prenela i da je Predsedništvo SNS, na sednici održanoj u ponedeljak, odlučilo da prvi na listi te stranke na beogradskim izborima bude potpredsednik naprednjaka i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić. Na listi, kako se navodi, neće biti aktuelni zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji bi mogao da bude kandidat na parlamentarnim izborima.
  • Kovach

    26.01.2022 22:49
    Matematika
    Stvar je jednostavna.U okviru koalicije sa SNS-om SPS bi imao sigurne mandate ,dok se samostalnim izlaskom moraju mnogo zesce boriti za glasove da bi usli u parlament.
  • Darko

    26.01.2022 22:09
    tata
    mora da se zna koje tata vasara,ovog naseg bircusa.ako glavni baja kaze da idu odvojeno idu.ovaj pevac ne sme vise ni da govori, a tek da peva.Srbijo opameti se 3.aprila da nam ovakvi ne bi komandovali ,a mi bili poslusnici kao ovaj mali sps-ovac.
  • Vulin

    26.01.2022 15:28
    @Bili
    Palma će u istoriju zaborava, sa ovim njegovim prevarantima i NS

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.