Obradović i zvanično predsednički kandidat, Dveri u kampanji pod sloganom "Srcem za Srbiju"

Pokret Dveri danas je zvanično predstavio Boška Obradovića kao predsedničkog kandidata na izborima 3. aprila, a ozvaničen je i početak kampanje pod sloganom "Srcem za Srbiju".
Obradović i zvanično predsednički kandidat, Dveri u kampanji pod sloganom "Srcem za Srbiju"
Foto: 021.rs

Kako se navodi u saopštenju tog pokreta, Obradović je na današnjem predstavljanju u Beogradu istakao da je motiv za kandidaturu to što "Srbija danas očigledno nije u dobrom stanju" i ocenio da vlast "nije vođena "ljubavlju prema otadžbini".

"Da vole Srbiju, ne bi trgovali Kosovom i Metohijom, ne bi pljačkali seljake, radnike i preduzetnike, ne bi ponižavali srpske porodice, ne bi prodavali srpsku zemlju, vodu i vazduh", kazao je Obradović.
Ocenio je da je aktuelna vlast u proteklih mesec dana "pretrpela dva velika udarca" - odlazak kompanije "Rio Tinto" i rezultat na referendumu o ustavnim promenama, dodajući da će 3. aprila vlasti "zadati i treći, najvažniji udarac".
 
Pokret Dveri će na parlamentarne izbore 3. aprila izaću i širem frontu pod nazivom "Patriotski blok".
  • Drasko

    30.01.2022 20:47
    Vise od njega nam je potrebna srpska Laura Kodrucu Kovesi da SNS-SPS politikante-lopove smesti iza brave!
  • Zivan

    28.01.2022 11:40
    razvodnjavanje glasova
    Jel ovo neka reinkarnacija Seselja iz 90ih, najomiljeniji opozicionar?
  • Gogi

    28.01.2022 09:09
    To je Vucicev trojanac.Isti kao Šešelj,uzme pare i pliva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija