Vozio u kontra smeru i bežao od policije drogiran i sa 1,36 promila alkohola

Saobraćajna policija u Beogradu isključila je iz saobraćaja vozača "smarta" zbog nasilničke vožnje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.
Vozio u kontra smeru i bežao od policije drogiran i sa 1,36 promila alkohola
Foto: 021.rs
Takođe, rano jutros isključila je vozača "opel astre" koji je vozio pod dejstvom alkohola brzinom znatno većom od dozvoljene, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Policija je oko 1.45 zaustavila dvadesetčetvorogodišnjeg vozača automobila "smart", koji je Ulicom Jove Ilića na Voždovcu, vozio u kontra smeru, primoravajući ostale učesnike u saobraćaju da naglo menjaju pravac.
On se oglušio o svetlosne i zvučne znake saobraćajne patrole da se zaustavi, a policijski službenici su ga brzom i efikasnom reakcijom sustigli i bezbedno zaustavili. Alkotestom je ustanovljeno prisustvo 1,36 promila alkohola u njegovom organizmu, a droga testom da je pozitivan na kokain i kanabis.
 
Jutros oko 3.35 na auto putu na teritoriji Novog Beograda, presretačem je zaustavljen dvadesetčetvorogodišnjak, koji je upravljao automobilom "opel astra" brzinom od 168,1 kilometar na čas, na delu puta gde je ograničenje 80 kilometara na čas.
 
Alkotestom izmeren je 1,51 promil alkohola u njegovom organizmu. Vozači će nakon zadržavanja u službenim prostorijama biti sprovedeni kod sudije za prekršaje.
  • Sremac

    30.01.2022 17:52
    Ludake je lako zaustaviti
    Samo treba po koji kamion sa peskom. Nema potrebe za poterama. Vrum vrum, ubaci u prvi, pusti kvacilo, pomeri se 5-10 metara, kvacilo, kocnica, ugasi motor, rucna, kraj price.
  • /

    28.01.2022 12:57
    /
    iz smarta?
    verovatno je kivan na matorce pa se propio i udrogirao sto mu nisu kupili veca kola
  • Sandra

    28.01.2022 11:34
    Nikad pijaniji i drogiraniji mladi svet. Pretpostavljam od lepog i ispunjenog zivota u Srbiji.
    Tuga...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija